Jeg er tilbage – nu også på dansk!

Så er henrietteweber.dk også oppe og køre igen!

Ser i – jeg har været forfærdelig syg. I et års tid. Jeg har haft en sjælden lungesygdom som der gjorde at jeg ikke kunne arbejde, så derfor skulle jeg på sygedagpenge og når man er det må man ikke lave nogen kommercielle aktiviteter. Så jeg blev nødt til at stoppe begge mine sites og lukke min virksomhed ned.

Jeg har dog været raskmeldt siden 1. Januar – og jeg tager den tid det tager mig at få det hele mit liv på plads igen. Det betyder et par freelance projekter for nogen rigtig cool virksomheder imens jeg lander mig et drømmejob. Jeg har nemlig besluttet at jeg skal ud og kæmpe med det private erhvervsliv som ansat og ikke som selvstændig erhvervsdrivende.

Jeg vil dog forsætte med at skrive herinde på dansk – og på henrietteweber.com på engelsk, med råd, opråb, finurligheder fra forretningsverdenen og hvad livet ellers bringer. Jeg glæder mig så meget til at møde jer igen – digitalt såvel som “i den virkelige verden”.

rock on henriette weber

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *