Nysgerrighed og business unusual

Noget af det man kan bifalde mere end noget som helst andet karaktertræk hos mennesker, når det kommer til forretningsudvikling og business unusual er nysgerrighed. En  “I can beat this sucker” mentalitet ligegyldig hvad man står overfor, også hvis man evt. er på bar bund.

Internettet er et godt sted at få afløb for sin nysgerrighed og for at finde ud af hvordan man kan udvikle den dersens “kant” som alle virksomheder burde have. Hvordan man kan udvikle sin personlige business unusual. Det er bare en kæmpe fordel at være et lille og hurtigt dyr der hele tiden ved hvad der sker omkring en, for på den måde man kan hurtigt finde ud af hvad der ikke sker.

Stay curious rockers!

rock on henriette weber

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *