Lookout! – Her kommer den dansk version af henrietteweber.com

henriette weber business avantgardist strateg rådgiver taler forfatter bestyrelsesmedlem

Jamen hov! Henriette Weber skriver på dansk fra egen platform ? Plejer vi ikke at læse hende på dansk på erhvervsbladet, amino.dk, geekgirlmag.org, kommunikationsforening.dk eller andet?

Jo. Men jeg har besluttet at jeg også har brug for et dansk “ståsted” på internettet. Selvom min engelske blog på henrietteweber.com har kørt siden 2005, så tænkte jeg at det ville være en god idé at skrive lidt på dansk også. Det kommer til at handle om involvering, business unusual, branding, sociale medier, digitale tendenser, events, startups, entrepreneurskab og andet godt fra hoften herinde.

Jeg glæder mig til at komme igang med at rocke forretningsverdenen på dansk!

ps. lige lidt forventningsafstemning – der kommer omkring en artikel om ugen her, hoveddelen af mine goodies er stadigvæk på henrietteweber.com på henrietteficeret engelsk =)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *